Szeretnéd időben megkapni a karácsonyi ajándékokat? Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, egyes rendelések kiszállítása most tovább tarthat. Figyelj oda az egyes termékek várható kiszállítási dátumára. 

Tanácsadó

Rollerezés

A roller egy olyan eszköz, melyet közlekedési vagy szórakozási célból bármilyen korosztály használhat. Több típusa létezik, melyek sebesség, minőség és irányíthatóság szempontjából különböznek. A rollerezés azon sportok egyike, melyek helyes végzés esetén egyenletesen terhelik a test izmait. Feszesíti a testet, erősíti az izmokat, segít megfelelő fizikai és mentális egyensúlyt elérni. Könnyű sport, bárki megbirkózik vele. Míg a kis kerekű modellek kompaktabbak, ügyesebbek, tömegközlekedési eszközön könnyen szállíthatók, a nagyobb átmérőjű kerekekkel rendelkezők gördülékenyebbek, gyorsabbak és a hosszabb, városon kívüli utakon kényelmesebbek.

 

Ha rollerezni készülsz, alapfelszerelésed részét kell, hogy képezze a fényvisszaverő prizma, a villogó, a biztonsági mellény, a sárvédő, a csengő, a bukósisak, a védők, a pumpa, a szerszámok és a javítótapasz, a kosár, a kulacstartó, a bilincs, valamint a pótalkatrészek és kellékek.