SÜTIK (COOKIE-K) 
   

Sütiket használunk annak érdekében, hogy a vásárlás a lehető legkellemesebb élmény legyen számodra. Segítségükkel fejleszteni tudjuk webáruházunkat, vagy megfelelő sportfelszerelést tudunk kínálni neked.  
   

Hogyan működnek?  

A süti (cookie) egy kisméretű fájl, ami a böngészőn keresztül a vásárló számítógépén, telefonján vagy egyéb eszközén tárolódik. Ez a fájl információkat rögzít a weboldalon tett korábbi látogatásokról, mint például dátum és idő, utoljára megtekintett termék, az oldal URL címe, ahonnét átkattintott hozzánk, a használt internetes böngésző típusa stb.  
 
A SPORTISIMO s.r.o. vállalat weboldalain a weboldalak működéséhez feltétlenül szükséges sütiket használja. Analitikai és marketing célú sütiket is használunk, amennyiben ehhez hozzájárulásodat adtad.  
   
Védjük személyes adataidat: a süti-fájlokat úgy használjuk, hogy a segítségükkel szerzett információból és adatokból a felhasználót ne lehessen beazonosítani, még a rendelkezésünkre álló további információk felhasználása által sem.  
   

Tudtad, hogy...   

A cookie az angolban sütit jelent? A fájlok elnevezése angolszász szokásból ered, mely szerint sütivel kínálják a vendégeket, hogy a kellemes légkör gyorsabban kialakuljon. A süti elnevezést és elvet 1994-ben Lou Montulli találta ki, akinek nevéhez a GIF-animációk is fűződnek.   
   

A személyes adatok kezelője vagyunk   

A SPORTISIMO s.r.o. vállalat, melynek székhelye: Řevnická 170/4, CZ-155 21, Praha 5 – Třebenice, statisztikai számjele: 26194627, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett nyilvános nyilvántartásba, C szakasz, 78675 betétszám alatt, ún. kezelője a személyes adatoknak, melyek közé a legtöbb esetben a sütik is tartoznak.  
   

Milyen sütiket használunk?  

Honlapunkon rendeltetés szerint háromféle sütit használunk. A feltétlenül szükséges sütik használatához hozzájárulásod nem szükséges, a többihez viszont igen. Hozzájárulásodat a süti tájékoztató panelen keresztül adhatod, amit itt tudsz megnyitni. Választásodat természetesen bármikor módosíthatod.  
   

A feltétlenül szükséges sütik elengedhetetlenek ahhoz, hogy weboldalunk rendeltetésének megfeleljen, és úgy működjön, ahogy kell. Ide tartoznak például azok a sütik, melyek tárolják a kosár tartalmát, miközben további termékeket nézel, valamint egyéb funkciók is, melyek csak addig aktívak, amíg az oldalon vagy. Mivel ezek a sütik weboldalunk működéséhez nélkülözhetetlenek, használatukhoz nem kell hozzájárulásodat adnod, és elutasítani sem tudod őket.  
   

Az analitikai sütik statisztikák és áttekintések készítésére szolgálnak. Segítségükkel követjük nyomon weboldalunk látogatottságát, használatának módját, valamint azt is, hogy honnan látogattál el hozzánk, így weboldalunkat optimalizálni és folyamatosan fejleszteni tudjuk. Az analitikai sütik használatához engedélyedre van szükségünk, választásodat itt tudod beállítani.  
   

A marketing sütik lehetővé teszik, hogy ajánlatainkat igényeidre szabhassuk. Ezeknek a sütiknek köszönhetően termékeinket a mi vagy partnereink célzott reklámjain keresztül tudjuk kínálni neked, vagy megjeleníthetjük azt a terméket, melyet utolsó látogatásod során utoljára megnéztél, vagy melyről megfeledkeztél. A marketing sütik használatához engedélyedre van szükségünk, választásodat itt tudod beállítani.  
   

El lehet utasítani a sütik használatát a böngészőben?   

Igen, el lehet, de felhívjuk figyelmedet, hogy ebben az esetben weboldalunk néhány hasznos funkcióját nem tudod tovább élvezni, például az utoljára megtekintett termék megjelenítését, és ezt annak ellenére sem, hogy korábban hozzájárulásodat adtad a weboldalunk süti tájékoztató paneljén keresztül. Választásodat bármikor módosíthatod eszközöd – a használt böngésző beállításán keresztül úgy, hogy az törölje a süti-fájlokat, vagy megakadályozza azok tárolását, amennyiben használatukkal nem értesz egyet.    

  
Süti-beállítások módosításával kapcsolatos információt eszközöd vagy böngésződ súgójának megfelelő részében találsz. Összeállítottunk neked példákat a leggyakrabban használt böngészők beállítására vonatkozóan:  

  

Mennyi ideig használjuk a sütiket?  

A feltétlenül szükséges sütik használata általában a kapcsolat megszűnésével, vagyis rendszerint a böngésző bezárásával befejeződik. Azokat a sütiket, melyek használatához hozzájárulásod szükséges, az adott sütire vonatkozó engedélyezés érvényességéig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig használjuk.   

  

Mi jogosít fel minket a sütik használatára?  

A feltétlenül szükséges sütiket azért használjuk, mivel ezek elengedhetetlenek a biztonságos és minőségi webes megjelenéshez fűződő jogos érdekeink biztosításához, valamint a weboldalon keresztül köztünk megkötött esetleges adásvételi szerződéshez is szükségesek. Az egyes feltétlenül szükséges sütik használatát számunkra az is lehetővé teszi, hogy használatuk egyáltalán nem jár személyes adatok feldolgozásával.  

Az analitikai és marketing sütik használatához engedélyed szükséges.   
   

Partnereink  

Mivel weboldalainkon harmadik felek szolgáltatásait is igénybe vesszük, az eszközödön tárolt sütikhez rajtunk kívül partnereink is hozzáférhetnek. Azt azonban már nem tudjuk ellenőrizni, hogy partnereink a süti-fájlokat hogyan használják fel, ezért azt javasoljuk, hogy látogass el weboldalukra, és közvetlenül náluk ellenőrizd a sütik használatának és kezelésének módját:  

  • a Google Inc. cég által üzemeltetett Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Optimize, YouTube és reCAPTCHA szolgáltatások,  
  • a Facebook Inc. cég által üzemeltetett Facebook szolgáltatás (Facebook Pixel),  
  • a Seznam.cz a.s. cég által üzemeltetett Zboží és Skik szolgáltatások,  
  • az Adform AS cég által üzemeltetett Adform szolgáltatás,  
  • a Criteo AS cég által üzemeltetett Criteo szolgáltatás,  
  • a Daktela Itd. cég által üzemeltetett Daktela szolgáltatás,   
  • az EGPP a.s. cég által üzemeltetett Exponea szolgáltatás,  
  • az Inspigroup s.r.o. cég által üzemeltetett Glami szolgáltatás,  
  • a Heureka Group a.s. cég által üzemeltetett Heureka szolgáltatás,  
  • az RTB House S.A. cég által üzemeltetett RTBHouse szolgáltatás,  
  • a Smartlook.com s.r.o. cég által üzemeltetett Smartlook szolgáltatás,  
  • a WIRTUALNA POLSKA MEDIA S.A. cég által üzemeltetett Domodi szolgáltatás,  
  • a Commission Junction LLC cég által üzemeltetett CJ Affiliate szolgáltatás,  
  • a Ceneo.pl sp. z. o.o. cég által üzemeltetett Ceneo szolgáltatás.  

  
   

Mivel weboldalaink és szolgáltatásaink fejlesztése érdekében fejlett eszközöket használunk, ezért egyes személyes adataid az Európai Unión kívüli harmadik országokba továbbíthatók. Az ilyen személyes adatokat mindig a személyes adatok megfelelő kezelésére vonatkozó követelmények betartásával adjuk át, valamint annak feltétele mellett, hogy a személyes adataidat megkapó fél kötelezve van az EU adatvédelemről szóló szerződési kikötéseivel, vagy egyéb megfelelő garanciát nyújtott a személyes adatok védelmére vonatkozóan. A Google szolgáltatásainak (Google Analytics) igénybevétele esetén minden szolgáltatás úgy van beállítva, hogy a továbbított személyes adatok mértéke minimalizálva legyen. A felhasználók IP-címének anonimizálása már a mi szervereinken megtörténik, így ebben az összefüggésben ez a személyes adat nincs harmadik országba továbbítva.

 

Hogy tudsz kapcsolatba lépni velünk  

Kérdés esetén bármikor kapcsolatba léphetsz velünk a(z) dpo@sportisimo.cz e-mail címen vagy.   
   

A személyes adatok feldolgozásával, jogaiddal vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal való kommunikációval kapcsolatban további információt a Személyes adatok védelme részben találsz.

Kapcsolati űrlap

+
* Kötelező adatok

Az űrlap elküldésével elfogadja a személyes adatok feldolgozását.