Vállalatunkról

Kíváncsi vagy filozófiánkra és az eddig megtett utunkra?

Alapinformációk

Sporteszközöket értékesítő cseh üzletlánc és webáruház vagyunk. Hivatalos cégnevünk: SPORTISIMO s.r.o. 2000 óta nemcsak a sportért, hanem minden más szabadidős tevékenységért is rajongunk, mivel szeretnénk veled együtt, kedves vásárlónk, „sportosabbá tenni a világot.” Célunk, hogy ehhez minden szükséges eszközt bebiztosítsunk.

Üzletek száma

180+

Üzletek megjelenítése 

Márkák száma

400+

Márkák megjelenítése

Üzletek Európa-szerte

Szlogenünk

Sportosabbá tesszük a világot

 

Mérföldkövek utunkon

Történetünk két bekezdésben

2000-ben alakultunk meg Csehországban. Az első üzletünket 2001-ben a csehországi Mladá Boleslavban nyitottuk meg: üzlethálózatunk azóta egyre csak bővül. Idő kérdése volt, hogy mikor kezdünk el Csehországon túl is terjeszkedni. Erre 2008-ban került sor, amikoris megnyitottuk első szlovákiai üzleteinket, Nyitrán és Poprádban.


2008 végén még egy fontos, utunkon jelentős mérföldkőnek számító esemény történt: első csehországi sporteszköz üzletláncként lehetővé tettük vásárlóinknak, hogy webáruházunkon keresztül, otthonuk kényelmét élvezve vásárolhassanak. Nagyon örültünk a 2011-es évnek, mivel a sporteszköz kiskereskedők kategóriában átvehettük a 2010-es Év Kereskedője díjat. Vásárlóinknak köszönhetően ez a gyűjtemény azóta egyre csak bővül.

Kulcsemberek

PAVEL VAJSKEBR

CEO

„Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akik nem félnek a munkától, ambiciózusak, hogy saját maguk és a vállat termékei is fejlődjenek, akik nem félnek küzdeni elképzeléseikért és képesek azokat a gyakorlatban is megvalósítani. Ilyen munkatársakból sosincs elég, ezért örülni fogok, ha Te is csatlakozol csapatunkhoz.“

THAI NGOC NGUYEN

Alapító, valamint az igazgatótanács elnöke

„Ami az alapértékeket illeti, nem teszek különbséget a hétköznapi élet és a munka között. Meg vagyok róla győződve, hogy a hosszan tartó jó munkateljesítményhez és a magánéletbeli harmóniához a munka élvezete és az önmegvalósítás lehetősége elengedhetetlen. Ez érvényes rám és kollégáimra is. Szeretem figyelni, ahogy az új és véget nem érő kihívások révén közösen fejlődünk, minőségileg és mennyiségileg egyaránt.“

Kíváncsi vagy, hogy éppen mivel is foglalatoskodunk (a sporton kívül)?
Látogass el közösségi oldalainkra!

 Megtudtál mindent, ami érdekel?

További információkért és válaszokért lépj velünk kapcsolatba.