Foglalj árut a boltban

Termékfoglalás

Szeretnél biztosra menni és tudni, hogy a webáruházban kiszemelt termék akkor is elérhető lesz az üzletben, amikor lesz időd elmenni érte? Foglald le!

Mi a termékfoglalás menete?

Válaszd ki az üzletet

Kattints a kiválasztott termékre. Az ár alatti kék „Elérhetőség az üzletben” gombra kattintva ellenőrizd, hogy a termék az általad választott üzletben biztosan elérhető-e. Ha a termék raktáron van, akkor pár kattintással INGYEN lefoglalhatod azt. Fizetni átvételkor tudsz, készpénzzel vagy kártyával. Foglalni mindig csak 1 darab terméket lehet.

Várd meg az e-mailt és az SMS-t

Amint előkészítettük a terméket, egy e-mailt és egy SMS-t küldünk neked. Ezt követően 2 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a terméket. Ha nincs rá időd, akkor fiókodban vagy a visszaigazoló e-mailen keresztül a foglalást egyszerűen, akár 5 nappal is meghosszabbíthatod.

Vedd át a terméket az üzletben

A lefoglalt terméket a pénztárnál adják ki neked. Természetesen felpróbálhatod. Ugyanúgy, mint hagyományos üzletben történő vásárlás esetén, a terméket 30 napon belül kicseréltetheted vagy visszaviheted. Ehhez szükséges a nyugta/számla, vagy annak másolatának bemutatása. A termék nem lehet használt, piszkos vagy sérült. Ha több darabból áll, teljesnek kell lennie, az összes elemet tartalmaznia kell. Az üzletben vásárolt terméket csak az üzletbe lehet visszavinni, a webáruház visszaküldési címére nem küldhető.