A PACKETÁRÓL

A Packeta Hungary egy cseh anyavállalatú, logisztikai cégcsoport tagja, melyet 2015-ben alapítottunk azzal a céllal, hogy megkönnyítsük a webshopoknak a rendelések kézbesítését vásárlóiknak. A Packeta mottója a csomagok sorban állás nélküli, gyors és kényelmes átvétele. Ezt az átvevőhelyek sűrű hálózata teszi lehetővé, amelyekből pl. csak Magyarországon több mint 2 794 található, cégcsoport szinten pedig több, mint 10 000 és minden hónapban újak nyílnak. A Packeta az átvevőhelyekre, de akár közvetlenül a kiszállítási címre is szállít az ügyfeleknek, több mint 49 000 webshopból. 2019-től vállalatunk természetes személyek közötti kiszállítást is kínál, mobilapplikáción keresztül a Csomagok egymás között szolgáltatásnak köszönhetően, amely hazánkban 2021-ben vált elérhetővé.

KÉZBESÍTÉS ÁTVEVÕHELYRE

A csomag feldolgozását követően e-mailt küldenek ki Önnek, amelyben megtalálja a csomaginformációkat és a nyomkövetési számot. Ily módon nyomon követheti online a csomagja útját. Amint a csomagja az Ön által kiválasztott átvevőhelyre szállítják, kap egy szöveges üzenetet és egy e-mailt az átvételi jelszóval. Ezután a következő 7 napon belül akkor veheti át a csomagját, amikor Önnek megfelel a csomagpont nyitvatartási idejében.

KÉZBESÍTÉS Z-BOX-BA

A Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata éjjel-nappal üzemel a hét minden napján. Csomagját érintésmentesen veheti át – akár az éjszaka közepén is, ha úgy tetszik. Megvárja az értesítést arról, hogy a futár elhelyezte a csomagot a kiválasztott Z-BOX-ban. A Z-BOX a Packeta mobilalkalmazással nyitható ki. A Z-BOX-hoz érve kapcsolja be telefonján a Bluetooth és a helymeghatározási szolgáltatást. Nyissa meg a Packeta alkalmazást, amely automatikusan párosítja készülékét a csomagautomatával, majd kinyitja a csomagját tartalmazó rekeszt is.

 
A Packeta csomagautomaták feladási pontként nem használhatóak. Köszönjük megértését.