Fizetési információk

Fizessen a lehető legkényelmesebben! Nálunk az összes közkedvelt fizetési móddal fizethet.

Készpénzes vagy kártyás fizetés az üzletben

Hagyományos, évek óta jól bevált fizetési mód.

Online kártyás fizetés

Biztonságos fizetési mód, amivel minimális a gond. Ha a webáruházban ezt a fizetési módot választja, adja meg a kártya számát, lejárati idejét és hátoldalán található CVV/CVC kódot. A banki szolgáltatás beállításától függően telefonjára egy vásárlást jóváhagyó SMS-kód fog érkezni. Az Apple Pay és a Google Pay segítségével az online kártyás fizetés még gyorsabb!

Utánvétes fizetés

Kézből kézbe. Klasszikus fizetési mód, az áruért akkor fizetünk, mikor a futártól a küldeményt átvesszük. Az utánvét összegét a rendelésről szóló visszaigazolásban találja, amit általában készpénzben, de gyakran kártyával is kiegyenlíthet, ha azt a szállítócég lehetővé teszi.

Fizetés okostelefonnal vagy okosórával

Ez egy rendkívül közkedvelt fizetési mód azok körében, akik szeretik a gyorsaságot, az innovációt és a modern technológiákat. Az érintésmentes fizetés egy különleges módjáról van szó. A betéti- vagy hitelkártya adatokat be kell tölteni az NFC technológiával rendelkező telefonba, okosórába vagy karkötőbe. A kártya aktiválása során elég az eszközt a terminálhoz érinteni. Futárral történő kézbesítés esetében mindig győződjön meg az érintésmentes fizetés lehetőségéről.

Kapcsolati űrlap

+
* Kötelező adatok

Az űrlap elküldésével elfogadja a személyes adatok feldolgozását.