Szeretnéd időben megkapni a karácsonyi ajándékokat? Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, egyes rendelések kiszállítása most tovább tarthat. Figyelj oda az egyes termékek várható kiszállítási dátumára. 

Sportisimo Affiliate Program

Legyél a partnerünk, és aknázd ki az eladási jutalékokat!

Népszerűsítsd webáruházunk termékeit saját oldaladon!

 

Hogyan működik?

Érdekel a sport, a mozgás és az egészséges életmód? Saját weboldallal vagy bloggal rendelkezel a témában? A Sportisimo Europe Affiliate Programunknak és a jutalékos rendszernek köszönhetően jutalékra tehetsz szert a vásárlók rendeléseiből, mindezt az affiliate marketing keretein belüli.

A program előnyei: A jutalék a vásárlás értékének akár 10%-át is elérheti. Jutalékos rendszerünk a világ legnagyobb affiliate hálózatában, a CJ Affiliate partnerhálózat keretén belül működik.
  1. Regisztrálj ingyenesen a CJ Affiliate hálózatba. 
  2. Várd meg a regisztráció megerősítését és jóváhagyását.
  3. Jelentkezz be partnerfiókodba.
  4. Csatlakozz a Sportisimo Europe Affiliate Programhoz.
  5. A jóváhagyást követően válaszd ki az aktuális elérhető promóciós anyagokat, és helyezd el azokat weboldaladon.
  6. Kövesd nyomon jutalékaidat a CJ Affiliate felületén.

 

 

Kérdésed van? Írj nekünk az alábbi e-mail címre: podpora+sportisimo_europe@vivnetworks.com

 

 

A Sportisimo Europe Affiliate Program technológiai hátterét a VIVnetworks.com biztosítja, mely a világ legnagyobb affiliate marketinggel foglalkozó társaságát, a CJ by Conversant vállalatot képviseli Közép- és Kelet-Európában. Ha többet szeretnél megtudni az affiliate marketing működéséről, látogass el a Commission Junction és a VIVnetworks oldalaira. Bővebb információt itt találsz.