Szeretnéd időben megkapni a karácsonyi ajándékokat? Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, egyes rendelések kiszállítása most tovább tarthat. Figyelj oda az egyes termékek várható kiszállítási dátumára. 

Tanácsadó

Hogyan válassz expandert vagy erősítőszalagot

A megfelelő expander kiválasztásakor leginkább erődet kell figyelembe venned, és az alapján megválasztani az expander ellenállását. Továbbá azt is tisztázni kell, hogy milyen gyakorlatokat fogsz végezni, mivel léteznek fogantyúval ellátott expanderek, erősítő gumiszalagok és textil erősítőszalagok.

Választáskor vedd figyelembe az erősítés jellegét, amire használni fogod az expandert, testsúlyodat és erőnlétedet is. A legfontosabb paraméter az ellenállás. Ha kezdő vagy és nem tudod, milyen expanderre is van szükséged, válaszd a kisebb ellenállással bírót, majd fokozatosan haladj az egyre nagyobb és nagyobb ellenállásúak felé.

Erősítő gumiszalagok

Ezeket a hagyományos gumiszalagokat használják a leggyakrabban a világon. Az ellenállás széles skáláján mozognak, ezért nemcsak kezdők, hanem profi sportolók számára is remek választást jelentenek. Különböző méret közül választhatsz, így szinte bármilyen gyakorlathoz találsz megfelelőt.

Fogantyús expanderek

Legnagyobb előny pont a fogantyúkban rejlik, melyek általában puha, tapintásra kellemes anyagból készülnek, és komfortosabbá teszik az erősítést.

Textil erősítőszalagok

A hagyományos erősítő gumiszalagok textilből készült változatát jelentik. Kellemes anyagát és hosszú élettartamát biztos, hogy értékelni fogod erősítés során.