A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 5
18x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Wish

Wish XTREME LIGHT 006

Tollasütő Kód: 6311026101
Szín kék (kék / fényvisszaverő neon / fehér)
Méret os

Már holnap 3 üzletben

Elérhetőség az üzletben
14 390 Ft
Nem elérhető a webáruházban Foglalás
Nem elérhető a webáruházban

A terméket nem lehet megrendelni, mert a webáruházban nincs készleten. Lefoglalható azonban az üzletben, ahol még van belőle pár darab.

A termék nem helyezhető át és nem küldhető el.

Foglalás az üzletben
Leírás
Extrém könnyű WISH XTREME LIGHT 006 grafit anyagú tollasütő. Modern technológiáinak köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ...
Leírás

Wish XTREME LIGHT 006

Extrém könnyű WISH XTREME LIGHT 006 grafit anyagú tollasütő. Modern technológiáinak köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, melynek nagy hasznát vehetik kezdő és haladó szintű játékosok.
Kezdő és haladó szintű technikai stílusú játékosok számára alkalmas. Közepesen merev ütőtok (4/5) és középen lévő egyensúly (3/5) biztosítja a tökéletes támadó ütéseket. 78 g súlya lehetővé teszi a gyors ütéseket és a gyors manipulációt. A razancia elvesztése az ilyen súlyú ütőknél minimális. Az Extreme Light 006 ütő kevésbé terheli meg a játékosok vállát, csuklóját, és segít az ütés pontosságában.
WBS 500 húrozása ellenállóvá teszi az ütőt, miközben maximális ellenőrzést biztosít az ütéseknél. Technikai játékra tervezték, de nem okoz gondot az ütőnek kemény leütés sem. Az ütő G3-as, PU anyagú markolattal és termoballal kapható.
A WISH 1986 óta a tollaslabda felszerelésére specializálódott hagyományos sport márka. Az új technológiák fejlesztésével kapcsolatos folyamatos munkának köszönhetően minden játékhoz nagyszerű játékélményt nyújt. Ezért a termékeinket nemcsak profi szintű játékosok válasszák, hanem haladó és kezdő szintű játékosok is.

  • Extreme Light - Karbon graphite anyaga és innovatív technológiája lehetővé teszi a nagyon könnyű és ellenálló ütők készítését.alacsony súlya lehetővé teszi a gyors ütéseket és a gyors manipulációt, a razancia elvesztése az ilyen súlyú ütőknél minimális
  • Az Extreme Light ütő kevésbé terheli meg a játékosok vállát, csuklóját, és segít az ütés pontosságában
  • Aerodynamic - aerodinamikai alapelvek alkalmazásával a keret nyolcszögletű és hatszögletű alakjai lényegesen kevesebb levegőállóságot mutatnak, mint a hagyományos keretformák, így a rakéták kezelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb!Isodynamic - Az izometrikus ütőfej 32%-kal nagyobb Sweet spotot eredményez (optimális ütésfelület) az átlagos ütőkkel szemben.a játékosoknak így lehetőségük van a tökéletes ütésre abban az esetben is, ha a labdát nem találja el a „sweet spot”-al
  • a húrozás ajánlott feszültsége: Main: 10,5-12 kg / Cross: 11,5-12,5 kg

Specifikumok

Anyag
High Modulus Graphite + 30T Hot Melt Graphite
Egyensúly
középen 3/5
Húrozás
igen, High Modulus Graphite + 30T Hot Melt Graphite, Japánban készült
Keretmerevség
4/5
Ütőfej formája
isometrikus
Hossz
67.5 cm
Termékkód
6311026101
Beszállítói kód
1303
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 18
Értékelés
Hogyan válasszunk grip méretet?
Hogyan válasszunk grip méretet?
A márkáról
Wish