A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
0x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
SP Connect

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Okostelefon tartó Kód: 7499147627
Szín fekete
Méret os

Raktáron

2.5. és 6.5. között kiszállítja a futárszolgálat

Szállítás
12 790 Ft
Leírás
Az SP BIKE BUNDLE II tartónak köszönhetően pillanatok alatt a biciklidhez rögzítheted a telefonod és könnyedén használhatod az ...
Leírás

SP Connect BIKE II UNIVERSAL CASE

Az SP BIKE BUNDLE II tartónak köszönhetően pillanatok alatt a biciklidhez rögzítheted a telefonod és könnyedén használhatod az applikációkat, a playlisteket és a navigációt.  

Ez a szett elsősorban a kerékpározás szerelmeseinek lett tervezve, ami tartalmaz egy 3M ragasztószalagot - Universal Interface, továbbá Universal Bike Mount szerelőelemet, mellyel a telefon egyszerűen a kormányra vagy a kormányszárra erősíthető. Az SP Universal Bike Mount kétféleképpen használható: lebillentett karral, amivel a telefon pozícionálható, vagy kar nélkül, mint alacsony profilú tartó. Az Universal Interface-szel 90°-os elforgatással biztonságosan lezárható a telefon.

  • SP UNIVERSAL INTERFACE - Univerzális ragasztószalag MicroRail zárrendszerrel, ami bármikor egyszerűen és biztonságosan hozzáragasztható a tokhoz vagy a telefon testéhez, a hangszóróhoz, a powerbankhoz vagy bármilyen egyéb berendezéshez. A 3M™ VHB™ ragasztó a minőség garanciája, ezért biztos lehetsz benne, hogy az Interface a helyén marad.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - bármilyen 22-32 átmérő közötti kormányhoz vagy kormányszárhoz rögzíthető. Kétféleképpen rögzíthető a tartó - karral vagy kar nélkül. Mindkét esetben használható a telefon függőlegesen vagy vízszintesen.
  • lebillentett karral
  • függőlegesen és vízszintesen

Specifikumok

Termékkód
7499147627
Beszállítói kód
54406
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 0
Értékelés
A márkáról
SP Connect