AKTUÁLIS: Üzleteink újra kinyitottak a megszokott nyitvatartási idővel. Kérjük, tartsd be a 10 nm/fő szerinti biztonsági előírást. További információ

 Bemutatjuk azokat a márkákat, amiket a Sportisimoban gyártunk. Márkák, amikbe beleviszünk mindent, amit mi magunk is elvárunk egy tökéletes sportruházattól és felszereléstől. Márkák, amiknek a segítségével és veled együtt, remek áron, sportosabbá tesszük a világot. A mi márkánk.

A Crossroad márkát azért hoztuk létre, hogy a természetben való minden eshetőségre felkészítsünk. Minden túra alapja egy rendes cipő, de ezzel még közel sincs vége. Kínálatunkban ugyanúgy találsz minőségi hátizsákot, hálózsákot, túrabotot és további erdei felszerelést. A remek áron és a precíz kidolgozáson való hangsúllyal.

 

A Lewro márka a minőségi és az árban elérhető ruházatért, gyerek kiegészítőkért felelős. A funkciós anyagot ötvözi a dizájnnal, amit a gyerekek szívesen viselnek sportolásra és a természetbe, de akár iskolába is. A hangsúlyt főként a kényelemre és a biztonságra helyezi, hogy a kicsik a mókára összpontosíthassanak és ne legyenek korlátozva a ruházat által.

 

Szereted a kerékpározást? Akkor lehet, hogy már ismered az Arcore márkát. Remek áron kínál az egész család számára bicikliket és minden ezzel összefüggő felszerelést, amire szükséged lesz egy bringás kirándulás során a pót gumibelsőtől kezdve, a szerszámon át a cipőig, sisakig, rövidnadrágig és kesztyűig.

 

Több tízéves tapasztalattal a háta mögött a gördeszka, longboard és a lifestyle divat terén, ami a remek dizájnban, a minőségi kidolgozásban és a több, mint kellemes árban tükröződik. Ez a Reaper.

 

A Zealot teljes figyelme a görkorcsolyára és az ezzel összefüggő felszerelésre irányul, mint például a védőfelszerelés vagy pótkerék. Számos dizájn és típus közül választhat az egész család, s még a pénztárcád is örülni fog.

 

 

A Fitforce márkát azoknak ajánljuk, akik egész éven formában szeretnék tartani magukat. Akár egy vezetett edzésről, akár otthoniról van szó, ringben való küzdelemről vagy kondigépen való tornáról, minden esetben értékelni fogod a márka minőségi kidolgozását és anyagát, amik nem hagynak cserben. A funkcionális fitness ruházaton kívül számos tornaeszköz körül is választhatsz.