A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
1x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport AERO SOCKS

Kerékpáros zokni Kód: 167206
Szín fekete (fekete / piros)
Méret:
Válassz
T1
T2
T3
T4
Méret:
Válassz

Raktáron

11 790 Ft
Válassz méretet
T1
T2
T3
T4
Leírás
A Compressport AERO SOCKS ultrakönnyű, rendkívül légáteresztő, magasszárú aero zokni segít, hogy a triatlonversenyek kerékpáros szakaszán ...
Leírás

Compressport AERO SOCKS

A Compressport AERO SOCKS ultrakönnyű, rendkívül légáteresztő, magasszárú aero zokni segít, hogy a triatlonversenyek kerékpáros szakaszán lenyomd az időt.
A zokni fő jellegzetessége az elülső aerodinamikai vonalvezetés, amelyet szélcsatornában teszteltek. Az ikonikus kimeneteket itt az új AERO-DOTS képviseli, amelyek a bokától a zokni felső szegélyéig érnek, hogy csökkentsék a zokni hátsó részén a turbulenciát és a légellenállást. Ezzel néhány extra wattot megtakaríthatsz.
A lábfej kialakítása az ultrakönnyű futómodellt követi. A könnyű, technikai hálós anyagot úgy tervezték, hogy szó szerint második bőrként simuljon a lábadra. Ez a zokni kivételes szellőzést biztosít, és az izzadságot és a nedvességet nagyon gyorsan elvezeti a lábfejtől. A teljesen új lábujj kialakítás ergonomikusabb illeszkedést biztosít az ujjaknak, valamint jobb propriocepciót, így az ujjak intuitív módon helyezkednek el talajt éréskor a sima, természetes lépés elérése érdekében. A lábujjak területét frottír párnázással is megerősítették.
A fokozott boltozati alátámasztás magától értetődő. Ez nemcsak a mikrokeringést serkenti, hanem mindenekelőtt megakadályozza, hogy a zokni megcsavarodjon a cipőben. A zokni így pontosan a helyén marad, miközben megakadályozza a hólyagok és a kellemetlen vízhólyagok kialakulását.
A zokni hátsó részén ultravékony háló biztosítja a lehető legjobb légáteresztő képességet. Az Achilles-ín területén két csík 3D-DOTS kiemelkedést alakítottak ki a kerékpározás és futás közbeni maximális megtámasztás érdekében. Az aero zokni szabása még magasabb, mint a trail modellé az optimális aerodinamikai teljesítmény eléréséhez. Mindeközben azonban betartja az UCI nemzetközi kerékpáros szövetség által meghatározott korlátokat.
A felső szegély belső peremén szilikon pontokat terveztek, hogy a zokni futás közben is megőrizze pozícióját.
  • elöl aerodinamikai vonalak
  • kivételesen jó szellőzés és gyors izzadságelvezetés
  • az ujjak ergonomikus illeszkedése
  • lábboltozat alátámasztás

Specifikumok

Anyag
96% poliamid, 4% elasztán
Termékkód
167206
Beszállítói kód
XU00054B_906
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Értékelés 1
Értékelés
Anyag karbantartása
Anyag karbantartása
A márkáról
Compressport