adidas W D2M 3S KT SHT

Női rövidnadrág (1356002983)

nem értékelt
értékelés: 0

Leírás

adidas W D2M 3S KT SHT

Az adidas W D2M 3S KT SHT női rövidnadrág nélkülözhetetlen támasz lesz az intenzív edzés során. Ideálisan hozzásimul a testhez, hátul kissé hosszabb, eltakar mindent, amit kell. Ezen felül funkcionális anyagból készül, amely elvezeti a nedvességet a testtől. Kényelmet biztosít az utolsó sorozatig.
  • belső zseb a deréknél
  • elasztikus derék
  • formázott nadrágszegély
  • CLIMALITE® nedvszívó anyag
  • fényvisszaverő elemek
  • újrahasznosított poliészterből készül, hogy segítse az erőforrások megtakarítását és az emisszió kibocsátás csökkentését

Specifikumok

Cikkszám 1356002983
Termékkód DS8725
Anyag 100% újrahasznosított poliészter
Technológia CLIMALITE®
Kollekció adidas Neo

Felhasznált technológia

CLIMALITE®

A CLIMALITE® egy anyag, mely biztosítja az optimális nedvesség szabályozást. 100%-ban szintetikus, funkciós szövetekből tevődik össze. Célja az izzadság gyors felszívása és levezetése. Az ...

Kollekció

adidas Neo

Az Adidas NEO összeköti a sportos kinézetet az aktuális modern stílussal, mely a mai fiatalság számára alkalmas, akik keresnek elérhető áron stílusos öltözetet és cipőket. Az Adidas NEO  kollekció 2008-ban került a piacra, először Kínában és az USA-ban, s lassan az egész világot meghódította. Azt, hogy az Adidas NEO egy modern stílus, bizonyítja, hogy olyan híres emberek közreműködésével keletkezett, mint például: Selena Gomez és Justin Bieber. Fiatalos külseje, egyedi szabásvonalai, vagány színei és végtelen dizájnja teszi az Adidas NEO a fiatalság egyik legkedvencebb ruházatává.

Értékelés

0

/5
Teljes értékelés
nem értékelt
0 értékelés
0
0
0
0
0

Csak bejelentkezett felhasználó értékelhet.

Bejelentkezés

Diszkusszió

Kérdezzen tőlünk, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés

Árucsere és visszaküldés

Nincs tisztában az árucserével, vagy a reklamációval? Itt részletes utasításokat készítettünk arra vonatkozóan, hogyan kell helyesen eljárnia.