1. A webáruházban megvásárolt termékeket a kézbesítéstől számított 14 napon belül küldheti vissza. Az üzletben vásárolt termékek visszaküldésére nincs lehetőség.
  2. Amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban küldje vissza a terméket. A termék nem lehet használt, sérült, beleértve az esetleges tartozékokat is. 
  3. A terméket a visszaküldéshez alaposan csomagolja be, hogy szállítás során ne sérüljön.
  4. Helyezze a csomagba a terméket, a nyugtát/számlát (vagy annak  másolatát) és a kitöltött Elállási nyilatkozat c. űrlapot.

 

  1. A csomagot sima csomagként küldje el postával (MPL) vagy bármely futárszolgálattal (DPD, GLS). A csomag feladása után, kérjük, őrizze meg a feladószelvényt.
  2. A termék visszaküldéséről a vásárló gondoskodik, és a visszaküldés költségét is a vásárló állja. A pénzvisszafizetés akkor történik meg, amikor a csomag már beérkezett a prágai központi raktárba.
  3. A terméket az alábbi címre küldje vissza: SPORTISIMO, Pazonyi út 36 (Tesco épülete), 4400 Nyíregyháza.
  4. Amint megérkezett a csomag a szükséges dokumentumokkal, úgy egy visszaigazoló e-mailt küldünk ki Önnek és 14 napon belül visszafizetjük a termék árát.
  5. Kártyás fizetés esetén ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti tranzakció során igénybe vett.
  6. Utánvétes vásárlás esetén, kérjük, tüntesse fel IBAN-számát (nemzetközi számlaazonosító, HU+26 db számjegy) az Elállási nyilatkozat c. űrlapon, illetve küldje meg e-mailen is az eshop@sportisimo.hu címre.