A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
0x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Telefontartó Kód: 7499147622
Szín fekete (fekete / átlátszó)
Méret os

Raktáron

24.4. és 26.4. között kiszállítja a futárszolgálat

Szállítás
25 390 Ft
Leírás
Az SP BIKE BUNDLE II tartónak köszönhetően telefonodat pillanatok alatt a kerékpárra erősítheted, és így könnyen elérheted a különböző ...
Leírás

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Az SP BIKE BUNDLE II tartónak köszönhetően telefonodat pillanatok alatt a kerékpárra erősítheted, és így könnyen elérheted a különböző alkalmazásokat, a lejátszási listákat és a navigációt is. Ezt a szettet elsősorban a kerékpározás szerelmeseinek tervezték. Egy ellenálló tokot, a telefont esőtől és sártól védő esőhuzatot, valamint Universal Bike Mount rögzítőelemet tartalmaz, mellyel a tokot könnyen a kormányra vagy a kormányszárra erősítheted. Az SP Universal Bike Mount kétféleképpen használható: lebillentett karral, amivel a telefon pozicionálható, vagy kar nélkül, mint alacsony profilú tartó. Az SP Phone Case tartóban 90°-os elforgatással biztonságosan rögzítheted a telefonodat.

  • Iphone 11 és XR modellekkel kompatibilis
  • SP PHONE CASE – Vékony tok, ami háromrétegű konstrukciójával védi a telefont anélkül, hogy akadályozná a gombok és portok használatát. A tok hátsó oldalán MicroRail tartó található, ami biztosítja a további tartozékokkal való kapcsolatot, így az SP GADGETS és GoPro rögzítéssel is.
  • SP WEATHER COVER – Eső, por és sár elleni védőtok, amivel az érintőképernyő teljesen használható marad. Az SP PHONE CASE-szel együtt kellő védelmet nyújt az ütések ellen.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT – Szerelőelem, ami lehetővé teszi az SP CONNECT termékek kormányhoz és kormányszárhoz való rögzítését. 2 szerelési lehetőség. Állítható kar módosítható dőléssel és a telefon vízszintes/függőleges pozicionálásával. Eszköz nélküli szerelés kerek és lapos profilra.

Specifikumok

Termékkód
7499147622
Beszállítói kód
54424
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 0
Értékelés
A márkáról
SP Connect