A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 11
1x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
POLAR

POLAR PACER PRO S-L

Futóóra Kód: 144139
Elfogyott
Leírás
Ez a futáshoz tervezett rendkívül könnyű Polar PACER PRO S-L okosóra újgenerációs GPS-szel és beépített barométerrel rendelkezik. Nagyszerű ...
Leírás

POLAR PACER PRO S-L

Ez a futáshoz tervezett rendkívül könnyű Polar PACER PRO S-L okosóra újgenerációs GPS-szel és beépített barométerrel rendelkezik. Nagyszerű eszköz edzéshez a teljesítmény növelése érdekében. A színspektrum kiszélesítése segít növelni az érzékenységet és kiküszöbölni a bőrtónus mérés pontosságát befolyásoló hatását. A hosszú élettartamú akkumulátorral bíró, optimalizált GPS-nek köszönhetően akár 35 órát is edzhetsz bekapcsolt GPS funkció és állandó pulzusmérés mellett. Energiatakarékos módban az óra akár 100 órát is kibír bekapcsolt GPS funkció mellett. Az óra magját egy új és nagy teljesítményű processzor hajtja, és mindent kiemel a világos Always on MIP kijelző, amelyről minden könnyen leolvasható, bármilyenek is legyenek a körülmények.
  • útvonaltervező Komoot alkalmazással: A Polar Flow és Komoot alkalmazások összekötése optimális útvonaltervezőt, Route guidance néven ismert útvonal-navigációt eredményez. A Kmoot alkalmazás segítségével térképes útvonaltervek hozhatók létre, melyek Polar Flow rendszerbe történő átvitele, és az órával történő szinkronizálás után az óra mindig előre jelzi a közelgő útkereszteződéseket és mutatja is, merre kell továbbhaladni. Érdekesség, hogy a Komoot minden kereszteződésről Polar adatokat kap, és akkor is mutatja, ha az útvonal egyenes folytatódik tovább. !!! A Komoot alkalmazás fizetős, ára régiónként eltérő.
  • a Hill Splitter™ GPS-alapú sebesség-, távolság- és barometrikus magassági adatok segítségével automatikusan felismeri az összes emelkedést és ereszkedést. Emelkedés vagy ereszkedés esetén az óra kijelzője valós adatokat jelenít meg az adott dombról, és azt is számolja, hogy épp hányadik dombot hódítod meg. A Hill Splitter funkció a teljes futás elemzését is tartalmazza, amely áttekinthető formában mutatja az emelkedők és ereszkedések statisztikáit. A navigációhoz és a dombvidéki mozgáshoz kapcsolódóan két apró fejlesztés is található: iránytű és a magasságmérő kézi kalibrálásának lehetősége.
  • FuelWise smart fueling assistant: a verseny és edzés közbeni folyadék- és energia-utánpótlás elengedhetetlen a megfelelő teljesítményhez és az azt követő regenerációhoz. A Pacer Pro mindent megtesz ezen a területen, és két választási lehetőséget kínál: evésre és ivásra figyelmeztető értesítések manuális beállítása, az óra a kívánt időközönként rezegni kezd. A másik lehetőség az automatikus figyelmeztetés. A Pacer Pro meg tudja becsülni, hogy mennyi energiát használtál fel, és hogy itt az ideje annak pótlására. Ez a funkció minimum 90 perces tevékenységeknél működik, és előre meg kell adni, hogy mennyire intenzív edzést tervezel (becsült pulzusszám).
  • Energy sources: az edzés értékelése a kalóriafogyasztás szempontjából a cukrok, zsírok és fehérjék százalékos felhasználását mutatja. Az eredményből tehát megtudható, hogy fogyás és az erőnlét fejlesztésének szempontjából az edzés hatékony volt-e vagy sem.
  • Weather: az időjárás figyelése 2 napra előre, a Polar Flow alkalmazás segítségével frissül

Specifikumok

Tokozás típusa
üvegszálas polimer tok; előlap, gombok és csat dúralumíniumból
Anyag
Gorilla GLass ragasztott üveg, melynek felületén nem maradnak meg az ujjlenyomatok
Csuklópánt típusa
tartós és kényelmes integrált márkás szilikonpánt. Könnyen cserélhető, adapter 20 mm-es szíjra.
Akkumulátor
265 mAh Li-pol
Kijelző
1,2 & quot; mindig bekapcsolt kijelzőn, Felbontás 240 x 240; Állítható számlap dizájn (8 változat); Zár; Háttérvilágítás
Aktivitásmérés
elégetett kalória, 24/7 pulzusmérés, lépésszámláló
Pulzusmérés
igen (a csuklón)
Beépített GPS
igen
Barométer
igen
Iránytű
igen
Vízállóság
50 m (5 ATM)
Sebességmérés
igen
Tempó mérése
igen
Útvonal-navigáció
igen (fizetős Komoot alkalmazás)
Intervallumedzés
igen
Passzivitás figyelmeztető
igen
Regenerálódási idő
igen
Pulzusszám rögzítése úszás közben
igen
Mobiltelefon-értesítések
igen
Érintéses (NFC) fizetések
nem
Rezgés
igen
Akkumulátor állapotjelző
igen
Energiatakarékos üzemmód
igen
Zenelejátszó
nem
Edzésadatok rögzítése
Polar Flow alkalmazás
Kompatibilitás
Windows XP, Windows 7, Windows 8 és újabb, valamint Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 és újabb operációs rendszerekkel kompatibilis
Tartozékok
töltő
Nyelv
dán, cseh, holland, angol, török, svéd, spanyol, orosz, portugál, indonéz, német, francia, finn, olasz, lengyel, norvég
Kijelző átmérője
1,2"
Vízállóság
50 m (5 ATM)
Szélesség
4.5 cm
Magasság
4.5 cm
Mélység
1.1 cm
Súly
41 g
Termékkód
144139
Beszállítói kód
900102178
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 1
Értékelés
A márkáról
POLAR