Pacsafe

Pacsafe VENTURESAFE 15L G3 DAYPACK

Lopásgátló hátizsák

(118217)

Kód: 118217

nem értékelt 0x

Hasonló termékek

51 390 Ft(26%) 37 590 Ft
  • 1
  • 2
  • 3

Leírás

Pacsafe VENTURESAFE 15L G3 DAYPACK

A Pacsafe VENTURESAFE 15L G3 DAYPACK hátizsákot a városban, a sportpályán és a természetben tett kirándulásokon való aktív mozgáshoz tervezték. Anyaga légáteresztő, mégis kellő védelmet nyújt a zsebtolvajokkal szemben. Elegendő tárhelyet biztosít ruháidnak, néhány energiaszeletnek, kulacsodnak és még egy laptopnak is. Pakold tele, húzd össze és indulj útnak!

 

A chippel ellátott kártyákat és dokumentumokat az RFIDsafe® zseb védi az esetleges visszaélések ellen. A hátizsákot a PopNLock csattal asztalhoz, fűtőtesthez vagy korláthoz rögzítheted, így senki nem tudja lenyúlni. A pántok elvágását a kétkábeles Carrysafe® rendszer akadályozza meg. Az elülső panelt eXomesh® acélháló védi. A cipzár az egyedülálló Roobar® Sport rendszerrel biztosítható, aminek köszönhetően hátizsákod tartalmát biztonságban tudhatod.

  • szétvágás elleni védelem
  • biztonsági cipzárak

Specifikumok

Termékkód 118217
Beszállítói kód 118217
Anyag 100D nylon Geo diamond ripstop, bélés – 200D poliészter
Mellheveder igen
Szélesség 24.5 cm
Magasság 44 cm
Mélység 18 cm
Űrtartalom 15 l
Súly 660 g
Technológia eXomesh®, RFIDsafe™, ROOBAR® SPORT, CARRYSAFE® VÁLLPÁNT DYNEEMA®-VAL, PopNLock

Technológiák

eXomesh®

Az eXomesh® egy rozsdamentes acélháló, mely vágásbiztossá teszi táskádat, így dolgaid nem esnek ki belőle és ellopni sem tudják azokat.

RFIDsafe™

Az RFIDsafe™ technológiával ellátott zsebek a 10MHz és 3GHz közötti frekvenciákat képesek blokkolni, ezzel megakadályozzák személyes adataid leolvasását és a bankkártyákkal való visszaélést.

ROOBAR® SPORT

A hárompontos ROOBAR® SPORT lopásgátló zár megakadályozza a cipzár széthúzását, és ezzel véd a zsebtolvajok ellen. A húzóka a csathoz rögzíthető és lakattal zárható.

CARRYSAFE® VÁLLPÁNT DYNEEMA®-VAL

A Carrysafe® vállpánt két acélkábelt rejt, melyek megakadályozzák, hogy a vállpántot szétvágják és a táskát ellopják. A strapabíró Dyneema® szövet még tartósabbá teszi.

PopNLock

A PopNLock lopásgátló zárnak köszönhetően táskád és hátizsákod biztonságban lesz. Két egyszerű lépésben a fűtőtesthez, székhez vagy korláthoz rögzítheted, és ezzel megakadályozhatod csomagod ...

Értékelés

0

0 Értékelés

Hozzászólások

Kérdezz bátran, szívesen segítünk!

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.