Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 18
15x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Loap

Loap ORSANA

Női síkabát Kód: 116599
Szín sárga
Méret:
Válassz
XS
S
Méret:
Válassz

Raktáron

37 790 Ft
Válassz méretet
XS
S
Leírás
Ez a Loap ORSANA női síkabát 5000 mm vízoszlop értékkel és 5 000 g/m²/24h légáteresztéssel bír. A varrások a kritikus helyeken ...
Leírás

Loap ORSANA

Ez a Loap ORSANA női síkabát 5000 mm vízoszlop értékkel és 5 000 g/m²/24h légáteresztéssel bír. A varrások a kritikus helyeken ragasztottak. Vízálló AQUA PRO membránnal ellátott. Könnyen és gyorsan elvezeti a nedvességet, hogy egy egész napos síelés során is élvezhesd a kellemes meleget, száraz érzetet és kényelmet. A vastagabb STORMEX külső anyag ellenáll a hónak, esőnek és csípős szélnek. Bélése 100% poliészter taffeta. Hátoldalán, a gerinc mentén, valamint a nyak körül és a mellrészen a főcipzár alatt kellemes mikroplüssből készült velvet tricot funkcionális elem található. Meleg töltetét üreges szálú POLYTHERM alkotja (100% poliészter; valamint 80% nylon és 20% poliészter az elülső oldal felső részén és az ujjakon), mely nagyon jól illeszkedik a testhez, és rövid időn belül meleget biztosít. Cipzárral és tépőzárral ellátott kapucniját cipzár és mágnesek segítségével rögzített műszőrme szegély díszíti. A szellőzést a hónaljrészen cipzár és hálós anyag biztosítja, melyek nem engedik, hogy a hó a kabát alá jusson. Az ujj vége tépőzár segítségével méretre igazítható, ráadásul belül hüvelykujj-bújtatóval ellátott elasztikus passzét is rejt. A kabát kényelmes, bővebb szabással készült. Alsó szegélyét igény szerint szabályozni tudod. A szilikonos hófogó öv megfelelő védelmet nyújt a hóval szemben. Oldalán két fordított cipzáras zseb található. A bal alkarrész további cipzáras zsebet rejt. Belső oldalán egy zseb (pl. telefonodnak), valamint egy fülhallgató kivezető nyílással ellátott hálós szemüvegzseb van. Ez az enyhén hosszított hátrésszel készült divatos, komfortos kabát nagyszerű választás a hegyekbe, síeléshez és szabadidő eltöltésére.
  • hurkokkal ellátott hófogó öv, hogy sínadrággal könnyen össze lehessen kapcsolni
  • meleg anyag
  • fröccsöntött cipzárok, állvédőben végződő főcipzár
  • a modell 170 cm magas és S-es méretet visel

Specifikumok

Anyag
100% poliészter (Stormex)
Bélés
100% poliészter taffeta
Hőszigetelés
100% poliészter (Polytherm)
Membrán
Aqua Pro
Vízoszlop
5 000 mm
Légáteresztés
5 000 g/m²/24h
Technológia
Aqua Pro , Polytherm , Stormex
Termékkód
116599
Beszállítói kód
OLW2113-C36C
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Technológia
Technológia
Értékelés 15
Értékelés
Anyag karbantartása
Anyag karbantartása
A márkáról
Loap