Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 18
12x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Loap

Loap OKARAFA

Női síkabát Kód: 134469
Elfogyott
Leírás
Ez a divatos Loap OKARAFA női síkabát műszőrme szegélyű lecsatolható kapucnival és remek tulajdonságokkal (5000 mm vízoszlop, 5 000 ...
Leírás

Loap OKARAFA

Ez a divatos Loap OKARAFA női síkabát műszőrme szegélyű lecsatolható kapucnival és remek tulajdonságokkal (5000 mm vízoszlop, 5 000 g/m²/ légáteresztés) bír. Vízálló AQUA PRO funkcionális membránnal ellátott. A varrások a kritikus helyeken ragasztva vannak. Könnyen és gyorsan elvezeti a nedvességet, így egész nap komfortosan fogod érezni magad benne. Kellemes melegben és kényelemben leszel, ráadásul száraz is maradsz. A vastagabb STORMEX külső anyag (100/ poliészter) ellenáll a hónak, az esőnek és a csípős szélnek. A külső mechanical stretch anyag funkcionális kezelése megfelelő elaszticitást és szabad mozgást biztosít még intenzív sporttevékenységek során is. A külső anyag az ujjak felső részén, valamint az elülső és hátsó oldal közepén csillogó hatású. A teljes felületén mintás bélést 100% poliészter taffeta és velvet tricot alkotja – funkcionális elem, puha, meleg mikroplüss bélés hátul a gerinc mentén. POLYTHERM üreges szálú töltettel (100% poliészter) készült, mely kiválóan tartja formáját és kellemes meleget biztosít. A kabát nagyon könnyen illeszkedik a testhez és rövid időn belül meleget biztosít. Kapucnija tépőzárra szabályozható, a műszőrme szegély pedig patentokkal van rögzítve, így könnyen levehető. A szellőzést a hónaljrészen cipzár és hálós anyag biztosítja, melyek nem engedik, hogy a hó a kabát alá jusson. Fémhatású spirálcipzárja praktikus állvédőben végződik. Az ujjak végén spirálcipzár, belül pedig hüvelykujj-bújtatóval ellátott elasztikus passzé található. Ezt az elegáns steppelt síkabátot testhezálló szabás jellemzi, ami kiemeli a női vonalakat. Alsó szegélyét igény szerint szabályozni tudod. A rögzített hófogó öv gumival szegélyezett, így nagyon jól tart és megfelelő védelmet nyújt, hogy a hónak esélye se legyen a kabát alá férkőznie. Két felülről elérhető cipzáras zsebbel és egy belső zsebbel rendelkezik. Divatos, meleg, komfortos női télikabát enyhén hosszított hátrésszel. Nagyszerű választás nemcsak sízéshez, hanem szabadidős tevékenységekhez is. Sínadrágot, funkcionális pulóvert és thermo aláöltözetet ajánlott hozzá választani.
  • rugalmas vízálló anyag
  • kiváló nedvességelvezetés
  • meleg anyag
  • 30 °C-on mosható, öblítőszer nélkül
  • a modell 170 cm magas és S-es méretet visel

Specifikumok

Anyag
100% poliészter (Stormex)
Bélés
100% poliészter taffeta, velvet trikot
Fazon
slim
Hőszigetelés
100% poliészter (Polytherm)
Membrán
Aqua Pro
Vízoszlop
5 000 mm
Légáteresztés
5 000 g/m²/24h
Szellőzés
cipzáras
Kapucni
levehető, szabályozható, patentos műszőrme szegéllyel
külső zseb
3
Belső zseb
1
Technológia
Aqua Pro , Polytherm , Stormex
Termékkód
134469
Beszállítói kód
OLW2117-T62T
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Technológia
Technológia
Értékelés 12
Értékelés
Anyag karbantartása
Anyag karbantartása
A márkáról
Loap