Szeretnéd időben megkapni a karácsonyi ajándékokat? Ne hagyd az utolsó pillanatra a vásárlást, egyes rendelések kiszállítása most tovább tarthat. Figyelj oda az egyes termékek várható kiszállítási dátumára. 

TARTSD MAGAD FORMÁBAN

Mire figyelj különösen ezekben a napokban?

Tornázz és relaxálj az otthon nyugalmában! Azon kívül, hogy az erősítés, a nyújtás, a jóga vagy bármilyen mozgás fokozza a jókedvet (endorfinok, boldogsághormonok termelődnek), az immunrendszert is erősíti. Ez utóbbi jelenleg rendkívül fontos. Ha már sportos ruházatban vagy, alattad a matrac és várod a további utasításokat, remek úton haladsz! Akár kardióra szánod el magad, akár az egyes testrészek kemény erősítésére, jógára vagy „csak” nyújtásra, gondolnod kell pár fontos dologra, amik által hatékonyabb, kellemesebb és az egészséget jobban szolgáló lesz az edzés. Ezek a következők:

 

 Olyan ruhát válassz, ami semmilyen mozgásban nem fog korlátozni.

Nagyobb fizikai terhelés alatt több oxigénre van szükségünk.

Mielőtt belevágsz a tornába, nyújtsd meg és melegítsd be az izmaidat.

Ne terheld túl magad! Inkább ismételj kevesebbszer, de megfelelő technikával.

Az izmok növeléséhez és regenerációjához fontos a minőségi tápanyag bevitele.

 

Mire lesz (valószínűleg) szükséged?

Egyértelmű, hogy a nappali nem edzőterem. (Ha van otthon konditermed, akkor csendben irigylünk téged…) Azonban gépek és súlyzók nélkül is edzhetsz alaposan. Főként a saját súlyoddal. Néhány alapvető segédeszközt is használhatsz, mint például matracot vagy törölközőt alátétként. Facebookos vagy hírleveles tippjeink szerint fogsz edzeni? Akkor szükséged lesz egy székre is a fitneszgép helyett.