Technológiák, amik a teljesítményedet az égig emelik

Adidas, Nike, Asics, Under Armour. A futócipők gyártóinak nagy négyese olyan technológiákkal hódította meg a piacot, ami előnnyel lát el. Próbáld ki.

 

 

 

Növeli teljesítményed

A polisztirolszerű cipőtalp több ezer Boost kapszulát tartalmaz, amik érted dolgoznak minden egyes lépésnél. Memóriahabként működnek, ami visszaadja a talajfogáskor elnyelt bónuszenergiát. Tehát felgyorsít minden visszaverődést, és a kényelmes, gördülékeny futás növeli állóképességed.

Választás

 

Energiával teli könnyedség

Azon kívül, hogy a cipő nagyon könnyű, minden lépésnél rengeteg energiával lát el. Erről a rugalmas szálakkal teli köztes talprész gondoskodik, ami talajfogáskor elnyeli az ütés erejét azonnal visszahúzódik, amivel gyors mozgást eredményez, továbbá megakadályozza az izmok, az ízületek és az inak túlterhelését.

Választás

 

 

 

Ne foglalkozz a tereppel, csak fuss

Minden talajfogásnál, tereptől függően, a lábra a futó testsúlyának 3-5-szöröse nehezedik. Az Asics speciális gél köztes talprésszel ellátott cipőtalpa képes egyenletesen eloszlatni és elnyelni ezt a terhet betonon, erdőben és futópályán egyaránt.

Választás

 

Puha elrugaszkodás, mint a hab

Az ütéscsillapításról és az energia-visszanyerésről az Under Armour Micro G technológia is gondoskodik, ami a speciális, egyrészes habszivacs köztes talprészen alapszik, s ami 30%-kal vékonyabb az általános felhasznált anyagokkal szemben. Ezzel jelentősebb kapcsolatot eredményez a futó és a talaj között.

Választás

 

 

Cipő minden körülmény közé

A Contagrip talp segít megbirkózni minden felülettel, futás közben és hegymenetnek felfelé menve. Talpának gumi szegmensei néhány zónára oszlanak, keménység szerint. A keményebb peremek tökéletes tapadást eredményeznek és növelik az ellenállóságot. Puhább részei óvnak a megcsúszástól.

Választás

 

Az eső nem állíthat meg

Akár rövid távot akár félmaratont futsz gyakorlásként, az eső mindig haragosunk. A Goretex védőréteggel azonban megszabadulhatsz ádáz ellenségedtől. Vízhatlan membránjának köszönhetően az eső többé nem jut be a cipő belsejébe, így kényelmesen róhatod a kilométereket.

Választás