Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 5
5x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Craft

Craft CTM ULTRA M

Férfi futócipő Kód: 118735
Elfogyott
Leírás
Egy cipő, ami bármivel megbirkózik. Így jellemezhető a Craft CTM ULTRA férfi futócipő. Univerzális talpára nemcsak aszfalton, hanem ...
Leírás

Craft CTM ULTRA M

Egy cipő, ami bármivel megbirkózik. Így jellemezhető a Craft CTM ULTRA férfi futócipő. Univerzális talpára nemcsak aszfalton, hanem megerősített utakon és városi terepen is számíthatsz. A vastag ütéscsillapító réteg megfelelő kényelmet kínál a hosszú edzésekhez, míg a kis súly és a FAST FORWARD habszivacs kiváló energia-visszaadása kirobbanó elindulást tesz lehetővé, támogatva remek teljesítményedet országúti versenyek és tempófutás során. Strukturált egyrétegű felsőrésze finoman hat, de mint minden sportcipő, tökéletesen körbeöleli és stabilan tartja a lábat. A CTM ULTRA modellen a különböző intervallumokkal is könnyedén elbír. Tempó, sprint, országút, megerősített felületek... A Craft CTM ULTRA egy hihetetlenül univerzális cipő, melyet azon futóknak terveztek, akik a futás komolyan veszik és folyamatos fejlődésre törekednek. Formája és geometriája a CTM ULTRA CARBON versenycipőn alapszik. A felhasznált anyagok megegyeznek, úgyhogy a két modell tulajdonságai nagyon hasonlóak. Egyedül a szénszálas talplemez hiányzik, így az elrugaszkodás dinamikája és gyorsasága valamivel alacsonyabb szinten mozog. Ezt a hiányt azonban a jelentős árkülönbség kompenzálja. Ha nem a legeslegjobb cipőt keresed, de megelégszel egy átlagon felüli modellel, melyet kiváló ár-érték arány jellemez, akkor az CTM ULTRA tökéletes választás számodra.
  • univerzális modell könnyű terepre és kemény felületre
  • FAST FORWARD habszivacs kiváló energia-visszaadással
  • intervallum-edzésekre is alkalmas

Specifikumok

Felsőrész
hálós anyag
Köztes talprész
FAST FORWARD
Cipőtalp
gumi
Sarokemelés
11 mm
Felület
terepre
Vízállóság
nem
Súly
250 g
Termékkód
118735
Beszállítói kód
1910455-935623
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 5
Értékelés
Méretválasztás
Méretválasztás
A márkáról
Craft