Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 8
1x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Férfi hosszú ujjú futófelső Kód: 117929
Szín fekete (fekete / piros)
Méret:
Válassz
M
L
Méret:
Válassz

Raktáron

62 090 Ft
Válassz méretet
M
L
Leírás
Ez a futáshoz tervezett Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M hosszú ujjú felső nemcsak légáteresztő, hanem kiváló hőszabályozó ...
Leírás

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Ez a futáshoz tervezett Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M hosszú ujjú felső nemcsak légáteresztő, hanem kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal is bír, melyek a nem szerinti tudományos testtérképező BODY MAPPING technológián alapszanak. Néha egy réteg is elég, még hidegben is. Merinó gyapjú és poliamid keverékéből készült, hogy az igazán hideg időben rendezett versenyek és edzések alatt is optimális melegben légy. A COMPRESSPORT márka fejlesztőcsapata számos órát töltött a laboratóriumban a BODY MAPPING technológiára összpontosítva, melynek végeredménye az emberi test nemek szerinti hőszabályozó tulajdonságainak tökéletes feltérképezése, így egyedülálló télisapka-kollekció került a piacra. Az emberi test azon területeinél, melyek gyorsan hűlnek és nincsenek eléggé fűtve, puha merinó gyapjú került elhelyezésre az anyag belső oldalára, míg a külső oldal poliamid szövettel lett borítva. Azokon a területeken viszont, ahol fokozott hőszabályozásra van szükség, az anyagok rétegezése pont fordítva van. Mindez azért, hogy futás közben maximális komfortban légy, még télen is. A megfelelő légáteresztésről és nedvességelvezetésről a szellőzőpanelok és a cipzár gondoskodik. A magas gallér és az ujjak végén található hüvelykujj-bújtató segítenek megőrizni a megfelelő testhőmérsékletet alacsonyabb kinti hőmérsékletnél is. A felső ráadásul SPIN CONTROL technológiával is rendelkezik, mely segíti a helyes testtartást.
  • kiváló hőszabályzó tulajdonságok
  • gyors nedvességelvezetés és száradás
  • BODY MAPPING
  • magasított gallér
  • hüvelykujj-bújtató

Specifikumok

Anyag
69% poliamid, 31% gyapjú (merinó)
Technológia
Merino gyapjú
Termékkód
117929
Beszállítói kód
AM00154B-990
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Technológia
Technológia
Értékelés 1
Értékelés
Anyag karbantartása
Anyag karbantartása
A márkáról
Compressport