Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
1x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport UNDER CONTROL QUAD

Kompressziós szár combra Kód: 1379000671
Elfogyott
Leírás
A Compressport UNDER CONTROL QUAD sportszár az Under Control sorozat része, ami magában hordozza a kellemes anyagot, mely a combrész külső ...
Leírás

Compressport UNDER CONTROL QUAD

A Compressport UNDER CONTROL QUAD sportszár az Under Control sorozat része, ami magában hordozza a kellemes anyagot, mely a combrész külső oldalán szellőzőzónákkal kiegészített. Az Oxygen kompressziós technológiának köszönhetően az izom meghúzás/szakadás veszélye 30%-kal kisebb, a vibráció minimalizálásával együtt. A lágy anyagnak és a szellőzőzónáknak köszönhetően ez a sportszár maximális komfortot kínál, bármennyi ideig is legyen rajtad. Erősen összehúzza az izomcsoportokat, amivel jelentősen csökkenti a futás vagy más mozgás során keletkezendő rázkódást, ami az izmok mikrosérüléseihez, izomfáradtsághoz vagy görcshöz vezethet. Az összehúzásnak, ezáltal az erek összenyomásának köszönhetően a vérkeringés gyorsul, így az izomzat hamarabb jut oxigénhez, egyúttal hatékonyabb a méregtelenítése is. Így van ez a teljesítmény alatt is, a kompresszió pozitívan befolyásolja az izomregenerálódás folyamatát és hosszát. A sportoló különösen nehéz versenyek és edzések után gyorsabban regenerálódik, így hamarabb visszatérhet az edzéshez.
  • milliméteresen célzott OXYGEN kompresszió
  • szellőzőzónák
  • csillapítja a rázkódásokat
  • javítja a véráramlást

Specifikumok

Anyag
80 % poliamid, 20 % elasztán
Termékkód
1379000671
Beszállítói kód
QDUC-99
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 1
Értékelés
A márkáról
Compressport