Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
47x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport R2V2

Kompressziós szár Kód: 1379000662
Elfogyott
Leírás
A Compressport R2V2 kompressziós szár a COMPRESSPORT svájci márka legismertebb terméke. Támogatja a vérkeringést akár a sportolás közben, ...
Leírás

Compressport R2V2

A Compressport R2V2 kompressziós szár a COMPRESSPORT svájci márka legismertebb terméke. Támogatja a vérkeringést akár a sportolás közben, vagy a következő, regenerációs fázisban.
Ez a modell új 3D-s kötéssel érkezik, amely nagyobb védelmet nyújt a boka és az Achilles-ín körül. A továbbfejlesztett függőleges nyújthatóság nagyobb kényelmet nyújt a viselés során. Ezenkívül egy speciális "nyelv", melyet a térdkalács területére terveztek, hogy elkerüljék a térd körüli ütéseket.
A kompressziós szár szorosan egyben tartja az egész izomcsoportot, nagymértékben csökkenti a rázkódást, amelyek mikrosérüléseket, fáradtságot és görcsöket okozhatnak. A véráramlás összehúzódásának és szűkítésének köszönhetően felgyorsul a vérkeringés, és így az izom gyorsabban telik meg oxigénnel, ugyanakkor hatékonyan méregtelenít.
A szárat korábban is felveheted a rajt előtt (vagy a keményebb edzés előtt), nagyon hamar megtapasztalod pozitív hatásait. A melegítőkben futó triatlonistáknál is nagyszerűen tart, és semmilyen módon nem zavaró. A teljesítmény elérése során még az sem fog zavarni, anyaga hogy simán szövött, varrat nélküli, és a szegélye nagyon puha és kényelmes.
A kompresszió pozitívan befolyásolja az izomregeneráció menetét és időtartamát. A sportoló ezután gyorsan regenerálódhat nagyon nehéz versenyek vagy edzések után, és hamar visszatérhet az edzéshez.
  • a kitartás támogatása
  • a regeneráció felgyorsítása és vénás áramlás
  • a K-protect kiküszöböli a rázkódást a térd területén
  • csökkenti a rázkódást

Specifikumok

Anyag
65 % poliamid, 35 % elasztán
Termékkód
1379000662
Beszállítói kód
SU00002B-001
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 47
Értékelés
A márkáról
Compressport