A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 5
10x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Futózokni Kód: 141134
Szín zöld (zöld / kék)
Méret:
Válassz
T1
T2
T4
Méret:
Válassz

Raktáron

7 990 Ft
Válassz méretet
T1
T2
T4
Leírás
Megérkezett az ikonikus futózoknik új generációja, a Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH, mely tökéletes kényelmet és szellőzést ...
Leírás

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Megérkezett az ikonikus futózoknik új generációja, a Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH, mely tökéletes kényelmet és szellőzést biztosít, valamint megakadályozza a hólyagok kialakulását futás közben.

Az emberek és a sportteljesítmény is változik, akárcsak a futózoknik. A legkeresettebb COMPRESSPORT zokni új generációjának fejlesztésébe a hobbifutóktól a profikig mindenkit bevontak, hogy a zokni megfeleljen az igényeiknek és elvárásaiknak. Ennek eredményeként olyan futózoknit terveztek, mely optimális légáteresztéssel bír, eliminálja a vízhólyagok keletkezését, és kényelmes, akárcsak az előző V3.0 modell.

A felhasznált anyag könnyű, légáteresztő és gyorsan elvezeti a nedvességet, hogy lábadnak friss és száraz érzetet nyújtson, még a legnagyobb melegben is. A teljesen új orr ergonomikusabb illeszkedést biztosít a lábujjakhoz, valamint jobb propriocepciót, lehetővé téve a lábujjak intuitív helyezkedését talajfogás során a sima, természetes lépés érdekében. A nagylábujj területét frottír párnázással gazdagították, hogy a hosszabb futások során csökkentse a köröm elfeketedésének esélyét. Ugyanezt a technológiát alkalmazták a sarokrészen is.

A lábboltozat támogatással van ellátva. Ez nemcsak a mikrokeringést serkenti, hanem azt is megakadályozza, hogy a zokni megcsavarodjon a cipőben, megelőzve a hólyagok és kellemetlen nyomásfoltok kialakulását.
Az Achilles-ínt szabadalmaztatott kitüremkedések (pöttyök) védik. A már jól ismert 3D DOTS pöttyöket ún. FLAT DOTS pöttyökkel egészítették ki, melyek fokozzák a szellőzést. Ezek a kitüremkedések a talppárna és a sarok területén is megtalálhatóak. A 3D DOTS (75%) és a FLAT DOTS (25%) pöttyök csillapítják az ütéseket és jobban tapadnak a cipőhöz. Ráadásul mikrostimulációt biztosítanak, ami a kilométerek növekedésével serkenti a vénák véráramlását, és ezáltal késlelteti a fáradtságot.

A bokától a zokni felső szegélyéig szellőzőcsíkok kerültek elhelyezésre a maximális szellőzés érdekében.
A felső szegély hátsó részén található ergonomikus "nyelvecske" kényelmet és elegáns dizájnt kölcsönöz ennek a csúcstechnológiás zokninak.

  • maximális kényelem
  • frottír orr
  • Achilles-ín védelem
  • ikonikus 3D-DOTS kitüremkedések
  • gyors nedvességelvezetés
  • ultrakönnyű
  • légáteresztő
  • ergonomikus illeszkedés az ujjakhoz

Specifikumok

Anyag
95% poliamid, 5% elasztán
Termékkód
141134
Beszállítói kód
XU00046B_707
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Értékelés 10
Értékelés
A márkáról
Compressport