Nyitvatartás: Március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn, üzleteink zárva tartanak. Online áruházunk azonban folyamatosan elérhető. :)

A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 4
9x
Bevásárlólistára
A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Futóöv Kód: 121926
Elfogyott
Leírás
A Compressport FREE BELT PRO futóöv elit futók együttműködésével lett kifejlesztve, bármilyen teljesítményű futók számára, s ezzel 2018 ...
Leírás

Compressport FREE BELT PRO

A Compressport FREE BELT PRO futóöv elit futók együttműködésével lett kifejlesztve, bármilyen teljesítményű futók számára, s ezzel 2018 nyarán elindult a futóhátizsákok forradalma, azaz a futóöv. A Compressport az a márka, ami ezt piacra dobta. Egy nagy zsebről van szó, amiben elfér minden szükséges felszerelés, étrendkiegészítő, ital vagy személyes tárgy, s mindez úgy, hogy a tökéletes elasztikusságnak köszönhetően nem fognak mozogni a zsebben. Elfér benne ergokulacs, telefon, thermo aláöltözet, vízálló dzseki és még számos egyéb. Hátul két szilikonnal bevont gumiszem található, ami hasznos lehet a terepfutóknak pl. összecsukható túrabot vagy nagyobb dzseki, pulóver rögzítésére. Elöl beépített gumik találhatók ütközővel, amik rögzítik a rajtszámot. Ergonomikus dizájnjának és sztreccs anyagának köszönhetően minden testalkaton jól illeszkedik, s maximális szabad mozgást biztosít futás alatt. Értékelendő a dolgokhoz való könnyű és egyszerű hozzáférés. További előnye a remek légáteresztés, amivel kiküszöbölhető a túlzott izzadás a futóöv környékén. Az ultramaratoni távolságok esetén Ultrun S Pack-kel kombinálható, amivel még több dolog elfér benne, s a súly is jobban eloszlik. A Free Belt pro egy remek futótárs, akárcsak egy mobilt és kulcsot szeretnél magaddal vinni, de akkor is, ha egy hosszú maratonra készülsz!
  • tökéletes övtáska-pótló
  • könnyű hozzáférés futás során
  • ergonomikus dizájn
  • fokozott légáteresztés
  • rögzülnek a benne lévő dolgok
  • gumik rajtszám felerősítésére
  • szilikon lyukak a túrabot vagy kabát felerősítésére

Specifikumok

Anyag
88 % poliamid, 12 % elasztán
Termékkód
121926
Beszállítói kód
CU00011B-106
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 9
Értékelés
A márkáról
Compressport